Европски тест за Алцхајмерова болест: Пронајдете ги сите скриени предмети на сите слики и можете мирно да спиете

Доколку не успеете, не очајувајте, секогаш можете да ги правите овие 6 работи секој ден за да спречите болести на мозокот како Алцхајмеровата.

Слика 1 – Загревање
Најдете два глувци на сликата

Слика 2 – Лесно ниво
Сликата покажува волк и три птици. Можете ли да најдете уште две скриени животни?

Слика 3 – Средно ниво
Типот го сликал својот кревет, на кој му се очилата. Најдете ги очилата.

Слика 4 – Напредно ниво
Најдете го скриеното пиленце.

Слика 5 – Тешко ниво
Едно срце е скриено меѓу десетиците слонови.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *