Изи Николс има само 18 години и е новата надеж на светската плус-сајз мода

Младата манекенка гордо ги покажува своите облини на социјалните мрежи и изгледа не и е грижа што мислат другите за неа. Николс е активна поддржувачка и промоторка на телесната позитивност. Таа е убедена дека жените не се обврзани да ги следат стандардите за убавина наметнати од општеството и не треба да имаат комплекси поради неусогласеноста со овие стандарди.

„Љубовта кон себе и своето тело не треба да зависи од бројките на вагата и големината на облеката што ја носиш“, вели Изи Николс.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.