Јапонското шоу „Запеј, ако можеш“ ги тестира вокалните способности на овој дечко, додека згодна женска си игра со неговиот „микрофон“

Следниот дел од играта нека биде обратно, таа нека пее, а тој нека работи!

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.