„Легнав со 300 мажи минатата година и сѐ уште не можам да го најдам вистинскиот“

Ени Најт е позната по што друго ако не по својот див с*ксуален живот – вклучувајќи го и спиењето со 300 луѓе годишно. Но, сега таа има еден проблем, вели дека се бори да најде маж.

 

26-годишната Ени се отвори за својот љубовен живот и таа вели дека нема многу среќа да најде момче кое ќе ги исполни нејзините очекувања.

 

И покрај тоа што во ноември минатата година откри дека си поставила нов предизвик за запознавање да оди на 52 состаноци за 52 недели, Ени рече дека тоа не е точно планирано.

„Минатата година требаше да биде мојата година на состанување. Отидов на шест состаноци и сите тие беа катастрофа. Се изморив од тоа, па направив пауза. И се уште сум сингл затоа што не можам да најдам дечко што ги исполнува сите мои очекувања. Што е лудо затоа што само ги сакам основите работи – да биде лојален, љубезен, да не ме осудува, да има смисла за хумор, да имаме слични интересни, да биде самоуверен, но не дрзок. Сè уште не можам да запознаам некој кој ги има тие особини“

Па Ени можеби ако постојано не раскажуваш на цел свет дека си спиела со 300 мажи, МОЖЕБИ ќе најдеше некој …