Македонска девојка на денот: Луна

Доколку ја следите македонската музичка сцена, особено трап/рап музиката последниве години, со сигурност знаете која е Луна. Таа е уште нарекувана македонската трап кралица и со своите песни и појава можеме да кажеме дека со сигурност ја запали нашата музичка сцена. Позната е по песните: „Тоа што си ти“, „Драма“, „Молотов“ и други.

Денес ја издвојуваме како наша Девојка на денот со неколку нејзини фотографии.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.