Наставничка во Русија била анонимно пријавена поради овие експлицитни фотографии

Наставничка во Хабаровск била анонимно пријавена дека споделила фотографии од себеси, каде што ѝ се гледа за*никот, но не и лицето. Но таа поднела жалба против оние кои ги објавиле нејзините слики во локалната јавност.

Таа била одлична наставничка и немало никакви поплаки од неа, а нејзиниот профил веднаш бил затворен.

„Таа продолжува да работи. Профилот е затворен. Наставничката контактираше со надлежните. Никогаш немало поплаки од родителите. Никој не пријавил во училиштето. Сè е мирно, сè е тивко“. – известија од училиштето.

Градското одделение за образование го истражува случајот.

Претходно, на локалниот канал се појавија слики од наставничката во долна облека. Имаше многу осудувачки коментари дека таа прави „бордел од институцијата“ и дека тоа е „неморално однесување“. Додека нема докази дека профилот навистина ѝ припаѓа на наставничката.

 

 

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

  • Чкорче напиша:

    Сука бљат….
    Фантастичен задник, камо среќа секое легнување и станување сликата да ми беше јаве.

  • Коментирај анонимно

    Напиши одговор на Чкорче Откажи одговор

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.