Понеделник е ден без градници, затоа што добрите домаќинки си ги испрале во недела на евтината (30 слики)

Воедно ова е и вашето Традиционално, понеделничко, Мотика будење!

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.