Преуредете ги чкорчињата – 3 едноставни, но сепак заразни загатки

 

1. Решение за број 1

 

2. Решение за број 2

 

3. Решение за број 3

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.