Само 10% од луѓето над 50 години можат да ја решат оваа тешка загатка! Каде е китот?

Се вели дека активирањето на човечките мозочни клетки позитивно влијае на неговата благосостојба. Излегува дека решавањето загатки му помага на човекот да се апстрахира од околината. Денес ви нудиме да го тренирате вашиот мозок со помош на тешка загатка. Има само еден услов: да се најде кит на сликата.

Ве очекуваме со одговори во коментарите.

 

 

Решението е на страна 2…

  • Pero напиша:

    ova veke bese ednash…
    kitot e doma vo sobata na motika

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *