Само луѓето со очи соколови можат да ја забележат опасноста на сликата за помалку од 30 секунди

Можете ли да ја забележите змијата што се крие во тревата за помалку од 30 секунди? Ако е така, тоа може да значи дека имате рендгенски вид и одлични инстинкти за преживување.

 

Решението е на страна 2…

  • Ico напиша:

    Ostatoci od kjosh lajsni

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *