Само луѓето со очи соколови можат да ја забележат опасноста на сликата за помалку од 30 секунди

 

  • Ico напиша:

    Ostatoci od kjosh lajsni

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *