Вака изгледаат раководителките во градинка во Русија: Што би направиле ако вашето дете учи кај вакви с*кси учителки?

Раководителка во градинка во Краснојарск, Русија, треба да добие отказ поради сексуални објави на социјалните мрежи и целосно непочитување на нејзините работни обврски. А бројните поплаки за неа до повисоките власти се игнорираат поради влијателни родители.

Запознајте ја Красилникова Анастасија Игоревна. Госпоѓата три години води образовна институција за најмалите. Доаѓа на работа во шик облека, не почитува подреденост и е груба со сите – од персонал до родители.

Според мајките и татковците, во изминатите три години, некогаш најдобрата градинка во областа Зеленаја Рошча пропаѓа поради нешто неразбирливо. Со доаѓањето на Анастасија, стариот персонал почнал брзо да си дава отказ, немало финансирање, а самите родители биле принудени да ги покриваат сите трошоци – од канцеларија до поправка на игралишта.

Трпението на сите конечно пукнало кога жешките фотографии и видеа од Анастасија го привлекоа окото на една од мајките. Почнале да пишуваат поплаки за госпоѓата, но залудно. Мајките претпоставуваат дека родителите на директорката работат во Одделението за образование, па сите изјави не се слушаат.

 

 

 

 

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.