Ветерот ни направи услуга која нема да му ја заборавиме

Иако можеби требало да ѝ текне дека ветерот не се сложува добро со кратки фустанчиња.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.