Зошто петелот се качува по 10 пати на кокошката? (виц)

– Мамо, мамо, го видов петелот се качи 10 пати врз кокошката!
– Сине, оди и истото ова кажи му го на татко ти!
– Тато, тато, мама рече и тебе да ти кажам дека го видов петелот се качи 10 пати врз кокошката!
– Врз една иста ли?
– Не.
– Оди сега ова кажи ѝ го на мајка ти.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *