Жестоко!

Само во Русија: 3-годишно дете си оди дома со неговата камен пијана мајка

Руските медиуми веќе ја идентификува жената по име Ана од градот Владимир и ги известија социјалните служби. Покрај ова 3-годишно момче, таа има уште 3 малолетни ќерки, секогаш е пристојно облечена и има 35 години.

Неверојатниот момент во кој полицијата спасува 8-годишно девојче, од киднапер кој ја грабнал пред 7 месеци

Пред 7 месеци 8-годишното девојче било на прошетка со својата мајка во нивната населба во Тексас. Во еден момент ги нападнал непознат маж и иако мајката се борела со него тој успеал да го земе девојчето, да го стави во неговиот автомобил и да замине во непознат правец. Очајната мајка веднаш се јавила во полиција

Градежниот работник се набил на шипка, но за среќа и чудо за малку го промашила неговото срце

Неименуваниот човек работел на градилиште во Хужоу, во источната кинеска провинција , кога тој паднал од платформа која била висока околу 4 метри и го набол задникот на шипка. Несреќниот градежен работник, бил сериозно повреден кога металната шипка низ задникот отишла дури се до неговите гради, удирајќи во некои од неговите главни органи во текот

Питонот се обиде да го изеде целиот леопард и веднаш зажали за тоа

Ако некогаш сте нарачале повеќе отколку што можете да изедете и сфаќате дека „очите ви се поалчни од стомакот“ тогаш сигурно ќе може да сочувствувате со овој питон. Гигантската змија одлучила дека леопардот е совршен плен за неа, иако збунета импала стои во близина. Првин леопардот беше фатен неспремен бидејќи беше зафатен со ловење на

Еве како изгледаат белите дробови на пушач, кој пушел по една кутија цигари на ден цели 30 години

Ова е најдобрата „реклама“ за анти пушење досега. Иако различни слики можат да се видат на кутиите од цигари, ова видео најдобро ја покажува суровата вистина. Докторот Ченг Џингуи бил задолжен да ги испита органите на починат човек, за да се одреди кои се содветни за трансплантација. Штом би видел белитре дробови веќе станало јасно