Еротика

Запознајте ја Лусија Јаворчекова, 30-годишната убавица од Братислава, која се откажа од професионалниот велосипедизам за кариерата како фото-модел

Судејќи според фактот дека поранешната спортистка Лусија Јаворчекова има 1,4 милиони следбеници на Инстагарам, таа не згрешила во изборот на професијата. Лусија ја започнала својата кариера на фото-модел во 2007 година. После првата фотосесија, таа била поканета да се фотографира за магазинот „Плејбој“.

Учителката која во слободно време се занимавала цитираме „со уметнички танц“ ја избркале од училиште поради своето хоби

„Со уметнички танц се занимавам 13 години, а во училиштето се вработив пред половина година“ – објаснува учителката Екатерина Семенова од рускит округ Шигонски. Во селското училиште таа предавала информатика, но од малиот број на часови и ниската плата не можело да се живее. Така учителката си продолжува со своите стомачни танци по кафичи, по

На украинската плавуша не ѝ треба добар глас за да биде популарна пејачка

Олга Балфин од Донецк сака да биде пејачка и знае како се станува славна по брза постапка. Музичкото реално шоу Талент е одлично за покажување на квалитетите, не мора да се пејачки, па макар и добила 4 црвени светла од судиите.