Што ти значи супермаркет! Дечкото е обожавател и го истетовира QR кодот од клуб картичката на супермаркетот. Но, дали ќе работи?

Чиј QR код би истетовирале вие?

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.