Арт и дизајн

Овој човек си направи видеотека во подрумот и тоа буди носталгија кај сите нас

Сите сакаме малку носталгија. Мали работи кои нѐ потсетуваат на тоа како било порано, како се променија работите со текот на годините. Едни од работите кои предизвикуваат носталгија се и видеотеките. Видеокасетите повеќе не се користат, но Ник Колинс најде совршено место за нив со претворање на неговиот подрум во неверојатен спомен од 90-тите. Ник

Илустраторка од Русија ги освои срцата на луѓето прикажувајќи го животот во вистинското светло

Животот е постојана битка. И тоа е она што Комикада, илустраторка од Русија ни го покажува во нејзините стрипови. Девојката од нејзините приказни мора се справи со тешкотиите во животот, како што тоа го прави секој од нас. Мачката и доброто кафе исто така ѝ помагаат во оваа патување. Ова се едни од нејзините најквалутетни