Игротека

Вечниот „божиќен филм“: Еве како изгледаат 13 актери од „Сам дома“ денес

Постојат многу симболи на Божиќ – елката, мирисот на овошјето, светлата и подароците. И за некои од нас, ова го вклучува и смешниот филм „Home Alone“ (Сам дома). И покрај фактот дека филмот е стар речиси 30 години, сепак е смешен филм што ја враќа нашата вера во Божиќните чуда. Погледнете како актерите во овој